Yritys

PJ Maa Partners on yrityskauppoihin, erilaisiin yrityksen omistusjärjestelyihin ja yrityskehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys.

Asiantuntijamme ovat vuosien varrella olleet mukana toteuttamassa useita satoja yritysjärjestelyjä. Osaamisemme kattaa kaikki yritysjärjestelymuodot kuten yrityskaupat, fuusiot, jakautumiset, liiketoimintasiirrot ja purkautumiset. Pääsääntöisesti toimimme yritysjärjestelyssä myyjän neuvonantajana, mutta voimme avustaa myös ostajaa. Missionamme on ymmärtää suomalaista yrittäjää ja asiantuntemuksemme avulla vapauttaa asiakkaamme aika omiin ydintehtäviinsä ja omaan ydinosaamiseensa. Johtavat periaatteemme ovat ehdoton luottamuksellisuus, tarkkuus ja korkea ammattitaito.

Pystyäksemme toimimaan luottamuksellisesti huolehdimme tarvittavien dokumenttien ja sopimusten laatimisesta sekä asiakkaidemme että potentiaalisten kolmansien osapuolien kanssa. Emme myöskään ilmoita myyntikohteita tai ostoaikeita julkisesti, vaan palvelemme asiakkaitamme aina kohdennetusti.

Sekä yritysjärjestelyissä että yrityskehittämisessä avustamme asiakkaitamme tarvittavan rahoituspaketin rakentamisessa. Teemme tiivistä yhteistyötä useiden pääomasijoittajien ja yksityissijoittajien kanssa tunnemme hyvin eri rahoituslaitokset. Kehityshakuisille yhtiöille tarjoamme liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen liittyvää asiantuntijapalveluja ja näihin liittyen olemme palveluntuottajana Tekesin Innovaatiosetelissä.

Yrityksemme historia juontaa juurensa vuodesta 2000 Pajamaa Partners Oy:n ajoilta. Yhtiön jakautuessa 2013 yhtiön nimeksi muodostui PJ Maa Partners Oy.