Yritys

PJ Maa on yrityksen omistusjärjestelyihin, yrityskauppoihin ja näihin liittyvään taloudelliseen neuvonantoon erikoistunut asiantuntijayritys.

Palvelumme kattavat kaikki yritysjärjestelymuodot, joita voivat olla esimerkiksi osakekauppa, liiketoimintakauppa, liiketoimintasiirto, vähemmistökauppa, fuusio, jakautuminen, sulautuminen tai osakevaihto. Perinteisissä yrityskaupoissa toimimme pääsääntöisesti myyjäpuolen kaupallisena neuvonantajana, mutta voimme avustaa myös ostajaa. Kantava toimintaperiaatteemme on ymmärtää suomalaista yrittäjää ja tukea yrittäjiä elämän suurimmissa järjestelyissä.

Asiantuntemuksemme ja pitkäaikaisen kokemuksemme avulla pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun heidän ainutlaatuisten tarpeidensa mukaisesti. Johtavat periaatteemme ovat ehdoton luottamuksellisuus, positiivinen ote ja korkea ammattitaito. Asiantuntijamme ovat vuosien varrella olleet mukana toteuttamassa useita satoja yritysjärjestelyjä.

Miksi valita meidät?

  • Kokemus: Tiimimme koostuu kokeneista asiantuntijoista, joilla on monipuolinen tausta ja näkemys eri toimialoilta. Tämä varmistaa, että voimme tarjota syvällistä ja kohdennettua neuvontaa jokaiselle asiakkaallemme.
  • Räätälöity palvelu: Ymmärrämme, että jokainen yritys on erilainen. Siksi lähestymistapamme on aina räätälöity yksilöllisesti, jotta voimme vastata parhaiten asiakkaidemme tarpeisiin ja tavoitteisiin.
  • Luottamuksellisuus: Olemme sitoutuneet ylläpitämään korkeinta mahdollista luottamuksellisuutta kaikissa projekteissamme. Asiakkaidemme tietojen ja liiketoimintatietojen suojeleminen on meille ensisijaisen tärkeää.

Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme menestymään ja saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa. Teemme tiivistä yhteistyötä useiden pääomasijoittajien ja yksityissijoittajien kanssa tunnemme hyvin eri rahoituslaitokset. Mikäli olette harkitsemassa yrityskauppaa, omistusjärjestelyä tai tarvitsette muuta asiantuntemusta liiketoimintanne kehittämisessä järjestelykelpoiseksi, ole rohkeasti yhteydessä asiantuntijoihimme.

Yrityksemme historia juontaa juurensa vuodesta 2000, jolloin yhtiö aloitti nimellä Pajamaa Partners Oy:n. Vuonna 2013 yhtiön jakautuessa nimeksi muodostui PJ Maa Partners Oy. Vuonna 2023 nimemme lyheni liiketoimintasiirron yhteydessä monien siitä jo puhekielessä käyttämään muotoon PJ Maa Oy.