PJ Maa iloitsee nimetessään asiantuntijoitaan uusiin tehtäviin

Yrityskauppamarkkinan vilkastuessa on PJ Maan organisaatioissa meritoituneita asiantuntijoita nimitetty uusiin tehtäviin. Laura Saukkola ja Aleksi Ojanen toimivat tiimissä jatkossa M&A Managerin tehtävissä ja Jukka Lemponen M&A Specialistin tehtävissä. Uusissa rooleissaan kaikki asiantuntija tulevat entisestään kasvattamaan rooliaan erilaisissa yritysjärjestelyihin ja omistajanvaihdoksiin liittyvissä hankkeissa.

Laura ja Aleksi ovat työskennelleet PJ Maan tiimissä useiden vuosien ajan ja osoittaneet jatkuvaa ammattitaitoaan ja omistautumistaan asiakashankkeiden edistämiseen. Heidän laaja-alainen osaaminen ja vahvat analyyttiset taidot ovat olleet korvaamattomia yrityksen menestykselle monissa merkittävissä projekteissa.

Jukka on toiminut PJ Maan tiimissä nyt toista vuotta ja ottanut itsenäistä roolia jo useammissa hankkeissa. Hän on osoittanut nopeaa kehittymistä ja omaksumista yrityskauppojen erilaisiin ulottuvuuksiin ja on kokemuksellaan jo täysimääräinen yrityskauppojen asiantuntija.

”Nämä muutokset kuvastavat tiimin asiantuntijoiden osaamista ja roolia, mihin he oikeastaan ovat jo aikaisemmissa tehtävissään edenneet. Tämä on looginen seuraus siitä, mitä Laura, Aleksi ja Jukka ovat toimimalla osana asiantuntijaorganisaatiotamme itse saaneet aikaan ja ansainneet ja kaikkien kolmen asiantuntemus tulee olemaan olennainen osa PJ Maan kasvua ja menestystä tulevina vuosina”, kuvaa muutosta PJ Maan toimitusjohtaja Teemu Kumpulainen.