Taloudellinen neuvonanto

PJ Maa avustaa yrityksiä erilaisissa yrityksen talouteen tai rahoitukseen liittyvissä tarpeissa. Tyypillisesti taloudellinen neuvonanto keskittyy jollain tavalla yritysjärjestelyyn valmistautumiseen. Yritysjärjestelytaustamme ansiosta pystymme tarjoamaan erittäin monipuolista talouteen ja rahoitukseen liittyvää neuvonantoa.

Taloudellinen neuvonanto

PJ Maan tiimillä on monipuolinen kokemus ja laaja osaaminen erilaisista yritysten omistus- ja rahoitusjärjestelyitä tukevista neuvontapalveluiden tarjoamisesta.

Asiakkaamme ovat toimialariippumattomasti erilaisia kasvu- ja kehityshakuisia pk-yrityksiä. Teemme vuosittain useita kymmeniä muun neuvonannon piiriin lukeutuvia toimeksiantoja. Merkittävä osa näistä toimeksiannoista on yrityksien arvonmäärityksiä, joita toteutamme asiakasyrityksiemme erilaisten tarpeiden mukaan. Tutustumme ja perehdymme huolellisesti asiakasyrityksen taustaan, liiketoimintaan ja taloudelliseen informaatioon, minkä pohjalta pystymme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.

Tarjoamamme palvelun sisältö lähtee aina asiakkaan tarpeesta ja keskittyy aidosti yrityksen haasteiden ratkaisemiseen. Lähtötilanne käydään aina maksuttomasti läpi yhtiön edustajien kanssa. Muun neuvonannon teemat vaihtelevat yrityskohtaisesti, mutta tyypillisiä teemoja ovat mm:

  • Yrityksen arvonmääritykset
  • Liiketoiminnan kasvattaminen ja kehittäminen
  • Sukupolvenvaihdokset
  • Myytävyysanalyysit & yrityksen myynnin houkuttelevuuden lisääminen
  • Omistaja-arvon kasvattaminen

Pyrimme linkittämään muun neuvonannon palveluita tukemaan mahdollisia tulevia yritysjärjestelyitä, mutta avustamme asiakkaitamme myös ilman yhteyttä omistus- tai rahoitusjärjestelyyn.

Yritysjärjestelyt ja yritysrahoitukset

PJ Maa toteuttaa erilaiset yrityskaupat, omistajanvaihdokset ja muut yritysjärjestelyt.

Lue lisää yritysjärjestelyistä ja omistajanvaihdoksista