SNT-Groupille uudet omistajat

PJ Maa Oy toimi neuvonantajana järjestelyssä, jossa SNT-Group Oy:n avainhenkilöt tulivat konsernin pääomistajiksi. Yhtiön aiemmat omistajat jatkavat yhtiössä vähemmistöomistajina.

SNT-Group Oy on vuonna 1948 perustettu tekstiiliteollisuuden yhtiö, jonka reseptinä on ollut erikoistuminen, pienemmät sarjakoot sekä korkea laatu ja toimitusvarmuus. Yhtiön asiakkuuksia on esimerkiksi ilmailu-, auto- ja puolustusteollisuudessa. ”Olemme parhaimmillamme pienissä 500-1000 kappaleen sarjoissa. Niissä Kiina ja Baltian maat eivät pysty laadussa ja toimitusnopeudessa kilpailemaan meidän kanssa”, toimitusjohtaja Kari Talja toteaa.

SNT-Groupilla on tehdas Tampereen Raholassa, jossa työskentelee 50 henkeä. Konserni teki viime vuonna vajaan 10 miljoonan euron liikevaihdon, josta Suomesta syntyi noin kahdeksan miljoonaa euroa ja Virossa toimivasta myyntiyhtiöstä noin 1,5 miljoonaa euroa. Yhtiön itse valmistamien tuotteiden osuus on noin seitsemän miljoonaa euroa ja loppuosa on niin sanottuja välitystuotteita.

Lisätietoja:

Kari Talja, toimitusjohtaja

kari.talja@snt-group.fi

0400 373 400