PJ Maa Partnersilla uusi vuosi tuo mukanaan uusia tuulia

Vuosi on vaihtunut uuteen ja takana on melko vaiherikas vuosi 2020. Näkymä yrityskaupparintamalla on uuden vuoden alkaessa erittäin vilkas. Tätä savottaa kohti PJ Maalla lähdetään uusien tuulien merkeissä, sillä luvassa on mm. toiminnan laajentaminen Kuopion ja Joensuun alueelle, uudet täysin remontoidut toimitilat Tampereen keskustasta sekä myös muutoksia henkilöstössä.

PJ Maa on vahvistanut organisaatiotaan Savoon ja Pohjois-Karjalaan asettuvalla Sami Isopahkalalla. Sami tulee toimimaan keulahahmona PJ Maan laajentaessaan toimintaa ns. satelliittitoimipisteen muodossa Itä-Suomen alueelle. ”Näemme Kuopion ja Joensuun alueissa paljon potentiaalia yrityskauppojen näkökulmasta ja kyseisiltä alueilta puuttuu vahva paikallinen peluri, joka pystyy auttamaan pk-yrityksiä yrityskaupoissa ja -järjestelyissä”, kommentoi PJ Maan osakas Pekka Tammela.

Maantieteellisen laajentumisen lisäksi loppuvuoden aikana PJ Maalle on valmistunut täysin remontoidut uudet toimitilat Tammerkosken tuntumaan Suomen Pankin taloon osoitteeseen Hatanpään valtatie 2a (4.krs). Uhrasimme tämän vuoden väliviikon lomapäivät muuttamalla toimistolle uusiin tiloihin, jotka ovat viimeistä silausta vailla valmiina tulevia koitoksia varten. Tervetuloa tutustumaan uusiin hienoihin tiloihimme.

PJ Maalla on vuodenvaihteessa tehty myös henkilöstömuutoksia. Hienoa työtä yhtiössä tehnyt Arttu Urkko aloittaa vuoden alusta M&A Managerin tehtävissä ja ottaa näin jatkossa aikaisempaa suurempaa roolia asiakashankkeiden kokonaisvaltaisesta läpiviemisestä. Samanaikaisesti PJ Maa Partnersilla pitkään työskennelleet Tuomo Tervonen ja Satu Kangas lopettavat PJ Maalla. Satu tosin on vielä alkuvuoden ajan tavoitettavissa PJ Maan kautta keskeneräisten hankkeiden osalta. Satu ja Tuomo haluavat kiittää kaikkia asiakkaita ja kumppaneita yhteisistä vuosista. Tätä aukkoa paikkaamaan PJ Maa on palkannut Aktia Pankista siirtyvän Jussi Reijosen M&A Managerin tehtäviin. Jussi on entuudestaan yhtiölle tuttu kovan luokan tekijä, joka pääsee nyt merkittävään rooliin osana PJ Maan kasvutarinaa.

Näiden melko merkittävien steppien myötä PJ Maalla lähdetään hyvistä lähtökohdista uuteen vuoteen. Jo vuoden ensimmäinen viikko on osoittanut, että vuodesta on odotettavissa vilkas, mutta toisaalta ei meillä PJ Maalla ole töitä ja haasteita ennenkään pelätty. Mikäli mielessäsi on jokin hanke tai järjestely, niin voit tuttuun tapaan olla yhteydessä asiantuntijoihimme. Istutaan yhdessä alas ja katsotaan, mikä olisi tilanteeseesi paras ratkaisu. Ensimmäinen asiantuntijatapaaminen on meillä aina maksuton. Katsotaan siinä yhdessä läpi, onko sinulle tarvetta ulkopuoliselle asiantuntijalle, vai pystymmekö ensimmäisessä tapaamisessa antamaan riittävät neuvot ja vinkit asioiden edistämiseen haluamaasi suuntaan.

Menestyksekästä alkuvuotta toivottaen,

PJ Maa Partnersin asiantuntijat

 

Lisätietoa:

Pekka Tammela, pekka.tammela@pjmaa.fi, 040 503 9009

Teemu Kumpulainen, teemu.kumpulainen@pjmaa.fi, 044 577 0522

Petri Antila, petri.antila@pjmaa.fi, 040 715 0459