PJ Maa Partners toimi myyjien avustajina kaupassa, jossa EET Group A/S osti VisioStoren osakekannan

Visiostore3

Suomessa toimivan PRO AV & Digital Signage yhtiön hankinta on EET Group A/S:n kolmas yritysosto viimeisen kahden kuukauden aikana.

VisioStore Oy on erikoistunut sähköiseen esitystekniikkaan ja sen työntekijät ovat taitavia ja kokeneita AV-ammattilaisia. Liiketoimintaan kuuluvat jakelusopimukset hyvin tunnettujen AV-valmistajien ja brändien kanssa kuten: NEC, Optoma, Casio, Infocus, Lumens, PTN Electronics ja CleverTouch sekä joukko uusia ja innovatiivisia brändejä. Yrityksen asiakaskunta koostuu IT-alan jälleenmyyjistä ja AV-alan järjestelmäintegraattoreista ja tuotteita myydään yrityksille, koulutusalan instituutioille sekä julkishallintoon.

“Olemme erittäin tyytyväisiä tullessamme osaksi kunnianhimoista ja menestyvää yritystä kuten EET Europarts. Odotamme innolla osaamisemme ja pitkän kokemuksemme tuomista osaksi EET Europartsin liiketoimintaa sekä työskentelyä nykyisten PRO AV -tiimien kanssa. Pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme EET Europartsin sähköisen kaupankäyntialustan ja huippumodernin logistiikan,” kertoo Asko Sinisalo, VisioStore Oy:n toimitusjohtaja. ”Tähän mennessä VisioStore on keskittynyt tuotteiden jakeluun lähinnä Suomessa ja osittain Baltian maissa. Yritysoston myötä pääsemme tuomaan lisäarvoa myös muille EET Europartsin asiakkaille ympäri Eurooppaa.”

EET Groupin toimitusjohtaja John Thomas kommentoi yritysostoa: “Tämä on meille tärkeä yritysosto. VisioStore on kiinnostava yritys, joka toimii monien tärkeiden AV-tuotemerkkien kanssa, jotka ovat hyvin samanlaisia kuin omamme. Kuten meillä, myös heillä on erittäin vahva panostus laadukkaaseen palveluun, joka perustuu asiakkaiden todellisten tarpeiden ymmärtämiseen.”

“VisioStore on EET Europartsin kolmas PRO AV & Digital Signage yritysosto viimeisen kahden kuukauden aikana, alleviivaten strategisen panostuksemme PRO AV & Digital Signage liiketoimintaan” kertoo EET Groupin toimitusjohtaja.

 

VisioStore Oy:stä
VisioStore on keskittynyt sähköiseen esitystekniikkaan. Työntekijät ovat osaavia ja heillä on yli 20 vuoden kokemus alalta. Yrityksellä on jakelusopimukset hyvin tunnettujen AV-valmistajien ja brändien kanssa kuten: NEC, Optoma, Casio, Infocus, Lumens, PTN Electronics ja CleverTouch sekä uusien ja innovatiivisten brändien kanssa, jotka tarjoavat moderneita ratkaisuja. Jakelualue on pääsiassa Suomi, mutta liiketoimintaa on myös Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Asiakaskuntaan kuuluu IT-alan jälleenmyyjiä ja AV-alan järjestelmäintegraattoreita. Tuotteita myydään laajasti eri yrityksille ja oppilaitoksille sekä julkishallintoon. Yritys tarjoaa monipuolisia ja kokonaisia AV-ratkaisuja lähes kaikkiin tarkoituksiin partneri- ja jälleenmyyjäverkostonsa kautta.
EET Group:sta
EET Europarts on Euroopan johtava jakelija koskien seuraavia alueita: Varaosat ja tarvikkeet tietokoneisiin ja tulostimiin, Mobiililaitteiden varaosat ja tarvikkeet, Kodin viihde-elektroniikka & lifestyle, Videovalvonta ja turvallisuusratkaisut, Professional AV & Digital Signage, Point of Sale & Auto ID, Network & KVM. EET Europarts on osa EET Groupia, joka on perustettu vuonna 1986 ja sillä on 32 myyntitoimistoa 27:ssa maassa Euroopassa ja Afrikassa. EET Group edustaa alan johtavia tuotemerkkejä kuten: HP, Lexmark, IBM, Canon, Epson, Acer, Lenovo, Axis, Synology, Samsung, Ernitec, Sony, Milestone, Sling Media, B&O PLAY, MicroBattery, MicroMemory, MicroLamp, MicroStorage, MicroConnect, MicroScreen, Hitachi, Western Digital, eSTUFF, Sandberg, Garmin, Jawbone, Kensington, Loewe ja monet muut. EET Group sijaitsee Birkerødissä joka on Kööpenhaminan pohjoispuolella ja toimii EET Europartsin emoyhtiönä. EET Group toimii organisaation selkärankana ja tarjoaa kaikki back-office toiminnot kuten: Hallinto, talous, markkinointi, IT-, Web- ja ERP-kehitys, logistiikka, tuotehallinta ja ostotoiminnot. Ryhmittymä työllistää yli 500 työntekijää, palvelee yli 44 000 jälleenmyyjää ja käsittelee yli 1 000 000 toimitusta vuodessa.