PJ Maa Partners Oy toimi myyjän avustajana kaupassa, jossa Plandentista tuli Entteri Oy:n enemmistöomistaja

PJ Maa Partners Oy toimi myyjän avustajana kun Plandent-liiketoimintaryhmä laajensi toimintaansa hankkimalla enemmistöosuuden Entteri Oy:stä. Entteri Oy on vuonna 1994 perustettu terveydenhuollon tietojärjestelmäpalveluiden toimittaja ja asiantuntija. Entterin toisena omistajana jatkaa yhtiön perustaja Jarkko Vuori. Entterin päätuote on hammashuollon potilashallintajärjestelmä AssisDent.

Sähköiset järjestelmät ja digitaaliset toimintaympäristöt ovat yhä tärkeämpi osa terveydenhuoltoa. Yhtiöiden yhteistyöllä halutaan vastata näihin muutoksiin ja kehittää hammaslääkärivastaanottojen työnkulkua. Jatkossa asiakkaille voidaan tarjota päivittäisen hammashoidon työkaluja yhä laajemmasta tuotepaletista.

”Hyvin toimivat potilashallintajärjestelmät muodostavat yhdessä uusimpien kuvantamis- ja laiteohjelmistojen kanssa kokonaisratkaisun, joka lisää työn tehokkuutta, parantaa työnkulkua sekä edistää potilasturvallisuutta. Tästä syystä panostaminen entistä laajempaan ja tehokkaampaan palvelutarjontaan myös kansainvälisesti on ensiarvoisen tärkeää”, toteaa Plandent-ryhmän kehitysjohtaja Pekka Vikström.

Entteri Oy:n merkittävänä omistajana ja toimitusjohtajana jatkaa yhtiön perustaja Jarkko Vuori. Yhtiön henkilökunta jatkaa nykyisissä tehtävissään.

”Yhdessä Planmecan kanssa voimme luoda yhä enemmän päivittäistä hoitotyötä helpottavia ratkaisuja modernin vastaanoton tarpeisiin. Vastaanoton toiminnan mahdollisimman pitkälle viety laitteiden ja ohjelmistojen integraatio tuo merkittävää lisäarvoa asiakkaille. Uusimmalla teknologialla on myös paremmat mahdollisuudet vastata terveydenhuoltojärjestelmien murrokseen sekä muuttuviin viranomaisvaatimuksiin. On hienoa, että Entteri saa aidosti globaalin vakavaraisen toimijan kumppanikseen”, toteaa Vuori.

Lisätietoja: Pekka Vikström, kehitysjohtaja, Plandent Oy

puh. 040 521 7755, pekka.vikstrom@plandent.com

Jarkko Vuori, toimitusjohtaja, Entteri Oy

puh. 045 670 6701, jarkko.vuori@entteri.fi

Plandent Oy ja Planmeca Group

Plandent-liiketoimintaryhmä kuuluu terveysteknologian alalla toimivaan suomalaiseen Planmeca Groupiin, jonka emoyhtiön, Planmeca Oy:n suunnittelemat ja valmistamat hammashoitokoneet, röntgenlaitteet, ohjelmistotuotteet ja kuvantamisratkaisut edustavat teknologioiltaan ja ominaisuuksiltaan alansa ehdotonta huippua. Planmeca on alan suurin yksityisomistuksessa oleva yhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin hammashoitolaitteiden valmistaja. Planmecan tuotannosta 98 prosenttia menee ulkomaanvientiin, yhteensä yli 120 maahan. Yhtiöryhmän palveluksessa on noin 2 700 työntekijää, joista Helsingin Herttoniemessä yli 900 henkilöä. Plandent-liiketoimintaryhmä on yksi Euroopan johtavista hammastarvikkeiden, -laitteiden ja -ohjelmistojen myyntiin ja markkinointiin keskittyneistä yrityksistä. Plandent-liiketoimintaryhmän päämääränä on tarjota hammaslääkäreille kokonaisvaltaiset ratkaisut helpottamaan päivittäistä hoitotyötä vastaanotolla.

Entteri Oy

Entteri Oy on vuonna 1994 perustettu terveydenhuollon tietojärjestelmäpalveluiden toimittaja ja asiantuntija. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Nurmijärvellä ja Tampereella. Entteri Oy:n päätuote on hammashuollon potilashallintajärjestelmä AssisDent, joka on käytössä noin kolmellasadalla yksityisvastaanotolla ja yli 2000 käyttäjällä, mikä tekee AssisDentista segmentin johtavan järjestelmän. Entteri Oy on Microsoft Silver ISV Partner ja HL7-jäsen.

Lisätietoja yhtiöstä: www.assisdent.fi