PJ Maa Partners myyjien neuvonantajana Robert Rakennus Oy:n yrityskaupassa

PJ Maa Partners toimi myyjien neuvonantajana, kun Suomen Lähiökunnostajat Oy ja Robert Rakennus Oy solmivat merkittävästä yrityskaupasta vahvistaakseen osaamistaan sekä kasvattaakseen liiketoimintaansa korjaus- ja uudisrakentamisessa. Robert Rakennus Oy:n omistajat jatkavat ESLK-konsernin merkittävinä omistajina yrityskaupan jälkeen.

Yhtiöillä on toisiaan täydentävät liiketoiminta- ja osaamisalueet. Lähiökunnostajat on erikoistunut vaativiin julkisivujen perusparannuksiin ja Robert Rakennuksella on erinomainen osaaminen vaativien muuraus- ja rappaustöiden sekä erilaisten julkisivurakenteiden toteuttamisesta.

”Yritysjärjestelyn jälkeen pystymme tarjoamaan ketterästi kustannustehokkaita vaihtoehtoja myös suurimmille kiinteistönomistajille. Yritysjärjestely luo hyvät edellytykset kasvulle kumppaneidemme osaamisen ja verkostojen avulla”, sanoo Robert Rakennuksen toimitusjohtaja Matti Kuokkanen.

”Olemme onnistuneet löytämään osaavat yrittäjät, joiden kanssa on ilo kehittää uusia toimintamalleja kiinteistönomistajien kunnossapitohaasteiden ratkaisemiseksi,” kertoo Korona Investin toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki.

Suomen Lähiökunnostajat Oy on yksi merkittävimmistä julkisivujen perusparannusten palveluntarjoajista Etelä-Suomessa. Yhtiön tärkeimmät asiakkaat ovat kasvukeskuksissa sijaitsevat vuokratalo-, asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöt sekä isännöitsijätoimistot. Yhtiön liikevaihto kuluvalla tilikaudella on n. 12 milj. euroa.

Robert Rakennus Oy on vuonna 2011 perustettu vaativien muuraustöiden, rappausten, julkisivusaneerausten ja pellitystöiden asiantuntija. Yhtiön muurausperinteet juontavat juurensa 1800-luvulle. Yhtiön liikevaihto kuluvalla tilikaudella on n. 14 milj. euroa.

Korona Invest on yrittäjävetoisesti toimiva pääomasijoitusrahastojen hallinnointiyhtiö, joka on erikoistunut liikevaihdoltaan 2-20 milj. euron suuruisten kasvuyritysten rahoittamiseen.

 

Robert Rakennnus  lahiokunnostajat  logo_main_koronainvest