PJ Maa Partners hakee lisää käytettyjen yritysten kauppiaita

YRITYSKAUPAN ASIANTUNTIJA

Haemme kokenutta yrityskaupan asiantuntijaa toteuttamaan erilaisia yritysten omistusjärjestelyjä.

Toimenkuvaan kuuluvat mm. seuraavat tehtävät: Asiakashankinta, yrityksen arvonmääritys, myyntistrategian ja kaupan rakenteen suunnittelu, tarvittavan myyntiaineiston laatiminen, kohteen markkinointi, kauppaneuvottelujen koordinointi sekä kauppa-asiakirjojen laatiminen.

Haettava henkilö toimii pääsääntöisesti projekteissa yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa, mutta tehtävä edellyttää myös kykyä toteuttaa projekteja itsenäisesti.

Valittavalla henkilöllä on laajat verkostot, vahvaa liiketoimintaosaamista sekä talouden ymmärrystä. Yritysjärjestelyiden, verotuksen tai rahoituksen tuntemus sekä kielitaito katsotaan eduksi, mutta keskeisintä on kyky omaksua laajoja kokonaisuuksia ja kykyä ratkaista ongelmatilanteita paineenalaisena.

Päämäärätietoinen ja luottamuksellinen toimintatapa sekä asiakaslupausten pitäminen ovat edellytykset tehtävässä onnistumisessa. Monipuolisesta työkokemuksesta tai yrittäjyystaustasta on etua. Ylempi korkeakoulututkinto on eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta pääosin kotimaassa.

Tarjoamme valittavalle henkilölle haastavia tehtäviä yrityskaupan asiantuntijana ensisijaisesti Tampereelle, mutta tarvittaessa työpiste voi sijaita myös yhtiömme Helsingin toimipisteessä. PJ Maa Partnersilla on asiakkaita ympäri Suomea ja yrityksen kotipaikkana on Tampere.

Hakemukset 22.12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen teemu.kumpulainen(at)pjmaa.fi.

PJ Maa Partners Oy on yrityskauppoihin, erilaisiin yritysjärjestelyihin, ja yrityskehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Toimintamme kattaa kaikki yritysjärjestelymuodot kuten yrityskaupat, fuusiot, jakautumiset, liiketoimintasiirrot ja purkautumiset. Henkilöstömme on ollut vuosien varrella mukana useassa sadassa yritysjärjestelyssä. Avustamme asiakkaitamme rahoituspaketin kokoamisessa liittyen yritysjärjestelyyn tai yrityksen kasvuun ja teemme tiivistä yhteistyötä useiden pääomasijoittajien ja yksityissijoittajien kanssa. Kehityshakuisille yhtiöille tarjoamme liiketoiminnan kehittämiseen, kasvattamiseen ja rahoitukseen liittyvä palveluja. Yhtiön toiminta on alkanut vuonna 2000. Yrityksemme toimistot sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä.

 

Lisätiedot:

Teemu Kumpulainen
0445770522
Teemu.kumpulainen (at) pjmaa.fi

Pekka Tammela
0405039009
Pekka.tammela (at)pjmaa.fi