PJ Maa Partners etsii nyt joukkoonsa Junior M&A Manageria!

PJ Maa Partners etsii nyt joukkoonsa asiakaslähtöistä Junior M&A Manageria vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle!

Osallistut monipuolisesti erilaisiin toimeksiantoihin yhdessä muun tiimin kanssa.Työtehtäviisi kuuluu tiedonkeruuta erilaisista lähteistä, materiaalien kokoamista ja datan analysointia. Junior M&A Manager -roolissa työskentelet suoraan asiakasrajapinnassa, muita tärkeitä sidosryhmiäsi ovat esimerkiksi tilitoimistot, rahoituslaitokset ja laki- ja verotoimistot.

Tehtävässä menestyt, jos viihdyt laskelmien parissa, olet halukas etsimään monipuolisesti tietoa yrityksistä, pystyt tuottamaan selkeitä yhteenvetoja ja mielelläsi esittelet löydökset suoraan asiakkaalle. Voit olla jo hieman kokeneempi asiantuntija tai vasta urasi alkutaipaleella, tukenasi on joka tapauksessa ammattitaitoinen ja kokenut asiantuntijatiimi, joka perehdyttää sinut yritysjärjestelyjen maailmaan.

Tehtävä on vakituinen ja lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta meiltä löytyy joustoa työaikoihin, mikäli olet esimerkiksi viimeistelemässä opintojasi. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä tammikuun 2023 aikana.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvia korkeakouluopintoja esimerkiksi laskentatoimen tai rahoituksen parista.
  • Taloudellisen raportoinnin ja tilinpäätösten tuntemusta ja ymmärrystä.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja innokkuutta työskennellä suoraan asiakasrajapinnassa.
  • Hyviä MS Office-taitoja – erityisesti Excel ja PowerPoint osaamista.

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi kokemus yritysjärjestelyjen, rahoitusalan tai laskentatoimen työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle:

  • Yrityksen, jossa pääset laaja-alaisesti tutustumaan liike-elämään ja oppimaan jatkuvasti uutta. PJ Maa Partners toimii Pirkanmaalla alansa markkinajohtajana yritysjärjestelyiden parissa.
  • Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät – erilaiset toimeksiannot eri toimialoilta.
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja työnkuvaa, sekä hyviä etenemismahdollisuuksia.
  • Joustavan työympäristön ja etätyömahdollisuuden – työ ja vapaa-aika halutaan pitää tasapainossa ja työhyvinvoinnista huolehditaan.
  • Viihtyisät ja nykyaikaiset työskentelytilat Tampereen keskustassa.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 22.11.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

PJ Maa Partnersista voit lukea lisää osoitteessa: pjmaa.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Tuomas Pihnala (+358 40 7663938, tuomas.pihnala@atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme PJ Maa Partners Oy:n palvelukseen.

Lue lisää ja hae täältä!