PJ Maa myyjän neuvonantajana Talgraf Oy:n vaihtaessa omistajaa

PJ Maa myyjän neuvonantajana Talgraf Oy:n vaihtaessa omistajaa loppukesästä 2017. Yhtiön uusi omistaja on sijoitusyhtiö WW Holding Oy.

Yrityskaupassa kaupan kohteena oli yhtiön koko osakekanta. Kauppa solmittiin yhtiön entisten omistajien Markus Heikkilän ja Jyri Pyrrön sekä yhtiön uuden omistajan, WW Holding Oy:n, välillä.

WW Holding Oy on kotimainen, perheyhtiötaustainen sijoitusyhtiö, jonka omistajina ovat kolme yhtiön kehittämiseen ja omistamiseen pitkällä aikavälillä sitoutunutta perhekokonaisuutta. Uudet omistajat tulevat ohjelmistoalan ulkopuolelta taustanaan vahva rahoitusala- ja kasvuyhtiötausta.

”Talgraf Oy:n uusina omistajina olemme sitoutuneet yhtiön eteenpäin luotsaamiseen perheyhtiöhengen mukaisesti yhteistyössä henkilöstömme, asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Aiomme jatkossakin keskittyä markkinoiden edistyksellisimpien raportointi- ja budjetointijärjestelmien sekä korkeatasoisen asiakaspalvelun tuottamiseen asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme liiketoimintaa ja talouden johtamista edistäen. Tavoitteenamme on talousinformaation ymmärryksen ja käytettävyyden lisääminen ja sitä kautta yritysten talouden johtamisen kehittäminen kaikissa palveluitamme käyttävissä suomalaisissa yrityksissä.”

Lisätietoja: Toni Kemppinen, Hallituksen puheenjohtaja, Talgraf Oy & WW Holding Oy