Steel Vision Oy hankki osake-enemmistön Oriveden Ohutlevytekniikka OY:stä

PJ Maa Partners toimi myyjän neuvonantajana, kun Steel Vision Oy hankki 19. joulukuuta 2019 tehdyllä kaupalla omistukseensa osake-enemmistön Oriveden Ohutlevytekniikka Oy:stä.

”Oriveden Ohutlevytekniikan osaava henkilöstö sekä toimitilat tekevät Steel Vision Oy:stä entistä vahvemman toimijan alallaan ja mahdollistavat yrityksen vahvan kasvun myös jatkossa”, sanoo Steel Vision Oy:n toimitusjohtaja George Frankey. ”Tämän yrityskaupan myötä pystymme entistä paremmin vastaamaan asiakkaidemme kasvavaan kysyntään ja tarjoamaan heille kokonaisvaltaisempia ratkaisuja”, Frankey jatkaa.

Oriveden Ohutlevytekniikan toimitusjohtaja Jani Lehto jatkaa yhtiön johdossa ja osaomistajana. ”Meidät tunnetaan luotettava ja joustavana yhteistyökumppanina ja uuden pääomistajan kanssa pystymme entistä paremmin kehittämään toimintaamme”, toteaa Oriveden Ohutlevytekniikan toimitusjohtaja Jani Lehto.

Steel Vision Oy on vuonna 2003 perustettu vakavarainen ja toimitusvarma ruostumattoman ja haponkestävän teräksen levytöihin, putkistoihin ja koneistukseen erikoistunut metalliyritys. Yhtiön viime vuoden liikevaihto oli noin viisi miljoonaa euroa.

Oriveden Ohutlevytekniikka Oy on vaativien, korkealuokkaisten ohutlevy- ja teräsrakenteiden suunnitteluun, valmistukseen ja testaukseen erikoistunut teknologiayritys. Yhtiö liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa.