Fabrica Oy:n omistus vaihtuu

PJ Maa Partners toimi yritysjärjestelijänä kaupassa, jossa Laura HR Invest Oy (Laura Helasjoki-Ristimäki)  osti Fabrica Oy:n osakekannan Aventure Oy:ltä. Vuonna 1996 perustettu Fabrica Oy on sisustustekstiilien erikoisosaaja, joka suunnittelee ja toteuttaa julkitilojen tekstiiliratkaisuja.

On ollut palkitsevaa työskennellä Fabrican ammattitaitoisten henkilöiden rinnalla usean vuoden ajan, mutta yhtiön seuraavan vaiheen kehittymisen kannalta on tärkeää saada Lauran kaltainen omistaja mukaan. Lauralla on henkilöstölähtöinen arvomaailma, joten luovutan yrityksen hyvin mielin Lauran käsiin.” Aventure Oy:n omistaja Petri Antila kommentoi.

Olen toiminut PJ Maa Partnersin kanssa yhteistyössä sekä yrityksen myymisen että ostamisen puitteissa. PJ Maan henkilöstön osaaminen on ollut prosessien hoidossa olennaisen tärkeässä roolissa ja asiakkaana on tuntunut hyvältä voida luottaa siihen, että palvelu on ajantasaista ja ammattitaitoista. Nyt uudessa roolissani Fabrica Oy:n omistajana olen todella innoissani päästessäni luotsaamaan yritystä yhteistyössä yrityksen johdon ja henkilöstön kanssa entistäkin suurempia tavoitteita kohti. Kiitän vielä lämpimästi myös Petri Antilaa hyvästä yhteistyöstä yrityskaupan tiimoilta”, Laura Helasjoki-Ristimäki toteaa.

 

Lisätietoja:
Fabrica Oy
Laura Helasjoki-Ristimäki
050 555 2529