Anetcom Oy ja Mainostoimisto Bananas Oy yhdistyvät

PJ Maa Oy oli mukana avustamassa järjestelyssä, jossa Anetcom Oy ja Mainostoimisto Bananas Oy yhdistyvät. Yritykset toimivat 1.10.2023 alkaen nimellä Brawo Oy. Yritysten yhdistymisestä muodostunut Brawo Branding Company on kokonaisvaltainen brändäyksen kumppani, jossa kohtaavat visuaalinen ja digitaalinen suunnitteluosaaminen sekä vuosikymmenten kokemus erilaisten mainosratkaisujen tuottamisesta.

Brawo yhdistää kahden toimijan erikoisosaamisalueet yhdeksi dynaamiseksi kokonaisuudeksi. Uusi valtakunnallisesti palveleva yritys kykenee tarjoamaan kaikki kuviteltavissa olevat mainostoteutukset suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi, niin diginä kuin painettunakin pintana.

”Brawo syntyi halusta päästä näyttämään meidän yhdistetyn osaamisemme koko potentiaali. Meillä on töissä kovan luokan ammattilaisia, joiden osaaminen mahdollistaa laajan palveluvalikoiman. Haluamme olla se brändäyksen kumppani, joka pystyy tarjoamaan kaiken olennaisen. Oli asiakkaalla mielessä sitten autoteippaus, digimarkkinointikampanja, uusi logo tai ajanmukainen verkkosivusto, niin me toteutamme” kertoo Brawon toimitusjohtaja Aku Kaukoluoto.

Bananaksen toimitusjohtajan paikalta Brawon luovaksi johtajaksi siirtyvä Jarne Lähteenmäki näkee yhdistyvien yritysten täydentävän toisiaan. ”Anetcomin mukana Brawoon siirtyy kaikenlaisten mainospintojen tuntemus. Heiltä löytyy valtava osaaminen ja tietotaito esimerkiksi teippauksiin liittyen. Kun tähän yhdistetään meiltä Bananakselta tuleva visuaalinen suunnitteluosaaminen ja verkkosivukehityksen asiantuntijuus, saadaan aikaiseksi kokonaisvaltainen mainonnan ja brändäyksen toimija” Lähteenmäki summaa.

Brawo on valtakunnallisesti toimiva brändäyksen kumppani, jossa yhdistyvät visuaalinen ja digitaalinen suunnitteluosaaminen sekä vuosikymmenten kokemus suurkuvatuotannoista ja mainosratkaisuista. Brawo Oy:n yhdistyvien osapuolten liikevaihto oli noin 3,5 miljoonaa euroa vuonna 2022 ja yhtiöt työllistivät keskimäärin 25 henkilöä.