PJ Maa Partnersin Pekka Tammela kutsuttiin mukaan Korona Investiin

Pekka Tammelasta tuli Koronan uusi partneri kolmannen rahaston perustamisen yhteydessä lokakuussa 2016. Korona Invest keräsi 33,5 milj. euroa kolmannen rahaston ensimmäisessä sulkemisessa Korona Fund III Ky -nimiseen rahastoon. Tavoitteena on kasvattaa rahaston koko vähintään 50 milj. euroon kasvuvaiheen yritysten rahoittamiseen.

Korona Investin partnerien määrä tuplaantui, kun tiimiä vahvistettiin kolmella uudella partnerilla. Uusista partnereista Pekka Tammela ja Jouni Pohjonen aloittivat Koronassa lokakuun alussa sijoitusjohtajina. Samassa yhteydessä Koronassa analyytikkona toiminut Juho Mäkiaho nimitettiin associateksi ja partneriksi.

Tamperelaisella Pekka Tammelalla on 15 vuoden kokemus erilaisista yritysjärjestelyistä kotimaassa ja kansainvälisesti. Pekka toimii partnerina PJ Maa Partners Oy:ssä ja jatkaa tässä tehtävässä edelleen. Pekka on toiminut KHT-tilintarkastajana yli sadassa suomalaisessa yrityksessä ja nyt aktiivinen tilintarkastajan rooli PJ Maan töiden ohessa vaihtuu pääomasijoitusyhtiön sijoitusjohtajan tehtäviin.

Jouni Pohjonen on toiminut 25 vuotta mm. Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy:n toimitusjohtajana sekä Oriolassa, Instrumentariumissa ja Perloksella. Juho Mäkiaho on Aalto yliopistosta valmistunut KTM, joka on työskennellyt aikaisemmin analyytikkona Koronassa.

”PJ Maa Partnersin kannalta Pekan siirtyminen mukaan myös Koronan toimintaan on loistava mahdollisuus, joka osaltaan tarjoaa PJ Maalle erinomaisen väylän palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin ja samalla jatkaa oman toimintamme kasvattamista”, kommentoi PJ Maa Partnersin toimitusjohtaja Teemu Kumpulainen.

 

Korona Invest Oy

Korona Invest on yrittäjävetoisesti toimiva pääomasijoitusrahastojen hallinnointiyhtiö, joka on erikoistunut liikevaihdoltaan 2-20 milj. euron suuruisten kasvuyritysten rahoittamiseen.